Voor ouders

Moedermelk is het
‘witte goud’

Moedermelk bevat een overvloed aan stoffen die van belang zijn voor de gezonde groei en ontwikkeling van je kindje. Zo bevat moedermelk belangrijke melkvezels die het immuunsysteem versterken en helpen bij een gezonde darmontwikkeling.

Moedermelk bevat allerlei stoffen die een baby nodig heeft om te groeien zoals vetten, eiwitten en koolhydraten. Ook bevat borstvoeding antistoffen waarmee baby’s beschermd worden tegen ziektes. Wist jij dat moedermelk daarnaast 200 soorten melkvezels bevat die het immuunsysteem versterken en zorgen voor een goede darmontwikkeling ? Hierdoor dragen melkvezels bij aan het voorkomen van allergieën en darmkrampen en zorgen voor een goede start voor een gezonde en blije baby.

Studies laten zien dat er grote verschillen bestaan tussen moeders en de samenstelling van hun moedermelk. LactaScreen geeft zekerheid over de samenstelling van jouw moedermelk door jouw borstvoeding te analyseren op de aanwezigheid van de gezonde melkvezels  De eenvoudige zelftest van LactaScreen helpt bij het bewust voeden van jullie baby. Kennis over de samenstelling van de moedermelk help bij een bewust voedingsschema.

Voor de analyse van jouw moedermelk maken wij gebruik van een bekend gespecialiseerd laboratorium met jaren lang ervaring. De resultaten van de analyse geven zekerheid over de samenstelling van jouw moedermelk. Op basis van de analyse kun je op een bewuste manier besluiten om borstvoeding te combineren met flesvoeding waaraan extra melkvezel is toegevoegd. Een alternatief is om melkvezel als supplement toe te voegen aan jouw moedermelk.

Jullie baby verdient de beste start

zekerheid over de samenstelling van jouw moedermelk